tiistai 6. joulukuuta 2016

Annos työssäoppiminen :)


Minun paikka on Amarillossa. Melkein joka päivä on iltavuoro..ja joskus myös viikkoloppuna. Nyt minä aloitin oppimaan tehdä annosta, joka päivä pitää esivalmistella, taululta voin katsoa mitä pitää tehdä ja joskus kuin ei ole kiire voin tehdä annosta. Ennen oli kaikki niin vaikeaa..kun oli monta eri kastiketta,kastikkeiden nimet eivät olleet englanniksi tai suomeksi, piti yrittää muistaa paljon asioita, mutta nyt on parempi kuin ennen kun olen ollut siellä melkein 4 viikkoa nyt muistaa reseptit, muistaa miten osa annoksista tehdään. Kaikki työkaverit ovat olleet minulle ystävällisiä..erityisesti Jussi(keittiömestari), koska hän on hyvä opettaja ja rauhallinen. Hän opettaa minua kuinka tehdä asiat helposti esim. avata laatikoita ilman veitseä. Ennen en tiennyt kuinka avata ilman veistä tai kuinka pilkkoa sipuli ilman itkua. En tiedä kuinka selittää mitä olen oppinut siellä..kaikki on uutta ja hyvä tietää. Ruokatauolla minä teet ite itselleni ruoan, ja melkein joka päivä on paljon asiakkaita..erityisesti joka perjantai ja viikonloppu, Kun on kiire niin silloin minä aina teen jälkiruoat ja olen apulainen kun joku loppuu. Joskus olen tarjoilijana kun on paljon asiakkaita. Opin kirjoittamaan taululle mitä tulee hävikkiä ja tarkastamaan mitä pitää ottaa pakastimesta, mikä on loppumassa ja merkitsen sen taululle. Melkein joka päivä loppupäivästä, minä pesen lattiat, täytän kaikki laatikot missä on esivalmistetut ruuat ja vaihdat kaikki uudet elintarvikkeet esim. kastikkeet, salaatit...muutenkin siivoan keittiötä.


 Tykkään tästä koneesta koska helposti tehdä ;)


 Valmistin itselleni


 Tämän  Jussi teki minulle,ennen tämä oli listalla mutta ei tällä hetkellä..se on burrito


 Kun olin Jussin kanssa viime perjantaina, Oli kiireinen päivä!!


................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti