sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kolmas viikko keittiössä :)



Maanantaina aiheena oli jauheliha ja olin Valerian kanssa. Me teimme jauhelihapihvit + currykastike (veloute) ja tiikerikakku.

 Valeria teki jauhelihapihvit ihan hyvä.

Minä tein currykastike vähän paksu mutta opettaja sanoi että maku oli hyvä...iloinen en ole koskaan tehnyt.



Siinä päivänä ei ollut niin hyvää koska söimme vain jauhelihaa ei ollut kasviksia.



Tiistaina aihena oli liha ja myös minä olin Valerian kanssa. 
Me teimme Pekingin pata ja Ossobucco.









Minä tein pekingin pata sama kuin naudanliha tulinen kastike. Ei näytää hyvältä kun tein pata kasviksia mitä löytyi pakastimesta.
 Tämä on Ossobucco, Valeria teki naudenliha potkasta.










Myös minä tein salaattia ja keitin riisia koska se on hyvä padan kanssa.





 **Oli kiva päivä koska kaikki ryhmässä tekivät tosi hyvää ruokaa ja minä söin paljon..nam nam :)


Keskiviikkona oli broileri päivä ... olin Sarinya ja Elenan kanssa. Me teimme kukkoa viinissä, broileri rintaleike ja muhennetut perunat. Myös opettaja opetti leikkamaan broileria.



 Minä tein broileri rintafiletta uunissa, oli tosi helppo tehdä ja ei ollut paljon ainesta. 


Teimme kukkoa viinissä mutta ei onnistunut koska sisältä raaka.








...........................................


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti